Moderaterna gör skillnad i Eskilstuna

Ett år i majoritet har nu gått och tittar man i backspegeln och ser på 2015 så har vi moderater gjort stor skillnad för Eskilstuna.

Fler bostäder och arbetstillfällen är oerhört viktigt för stadens utveckling och det första vi moderater drev igenom var att slopa de kommunala särkraven för byggandet och kastade de riktlinjer som man hade skapat för handelsetableringar i papperskorgen. Vi ska inte bygga politiska hinder för Eskilstunas utveckling och tillväxt utan vi ska underlätta och skapa bra förutsättningar för stadens utveckling.

Vi moderater gör skillnad!

En kommun måste klara en tillväxt och utveckling med eget kapital och inte låna till allt som vissa partier anser att man kan göra. Det innebär att en kommun måste ha ett överskott och ordning och reda i ekonomin. Det har vi jobbat hårt med och har nu en stark budget som finansierar satsningar och investeringar krona för krona. Vi tar ansvar för hela Eskilstuna även om det innebär svåra och tuffa beslut. Vi skickar inga räkningar till våra barn och barnbarn.

Parken Zoo behöver en ny ägare för att utvecklas har vi moderater sagt hela tiden och nu är Parken Zoo på försäljningslistan.

Vi moderater gör skillnad!

Eskilstuna behöver P-hus för att klara den ökande volymen av fordon när bla nya badhuset, nya arenan och fler bostäder står klara i Eskilstuna har vi moderater sagt hela tiden och nu planeras det för P-hus.

Vi moderater gör skillnad!

Valfriheten är viktig för oss moderater och den vill vi utöka i Eskilstuna har vi sagt och nu införs LOV av socialnämnden.

Vi moderater gör skillnad!

Att alla Eskilstunabor ska känna sig trygga i sin stad är en självklarhet för oss moderater och vi har arbetet hårt för att föra trygghetsarbetet framåt genom ökad samverkan med polis och övriga aktörer i arbetet. Inom skolan har det till kommit fler förskoleplatser, fler skoldagar och det planeras för nya skolor för att nämna några områden i arbetet att utveckla skolan i Eskilstuna.

Vi moderater gör skillnad!

Nu ser vi framemot 2016 och fortsatt arbete där vi gör skillnad för ett Eskilstuna som utvecklas och blir ännu bättre.

Eskilstuna kan mycket mer…

bild_moderat_se

En reaktion på ”Moderaterna gör skillnad i Eskilstuna

  1. Bygg ut vägnätet staden växer och vi har vägar som är mindre än cykelbanor!
    En riktig ringled.

    En stad med lite självaktning bör (skall) ha en riktig skate park!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s