Vi tar ansvar för Eskilstunas ekonomi och utveckling

Ingen person i Eskilstuna kan ha missat att det ekonomiska läget i kommun är väldigt ansträngt. Från en prognos på ett överskott på 110 miljoner kronor till ett underskott på 20 miljoner kronor för 2015. Detta är inte bra för Eskilstunas utveckling och tillväxt.

Majoriteten i Eskilstuna tar ansvar för ekonomin och vidtar åtgärder för att få ordning och reda i ekonomin. Eskilstuna kommun måste ha ett överskott för att kunna göra alla de investeringar som krävs för en fortsatt utveckling av vår kommun. Om vi inte har ett överskott i ekonomin innebär det att vi måste låna mer pengar och det innebär att vi skickar notan till våra barn och barnbarn.

Det är inte att ta ansvar!

Nu kan vi läsa i lokalmedia där bl a Vänsterpartiet menar att vi inte tar ansvar och håll i er, vi är odemokratiska! Man finner inga ord för deras tonläge och det som är mer oroväckande är deras syn på hur man hanterar ekonomin i Eskilstuna. Vänsterpartiet är en garanti för att alla dammluckorna står helt öppna när det gäller ekonomin och att våra barn och barnbarn får betala för alla lån som deras politik skapar.

Ordning och reda är ledordet för Eskilstuna och det är att ta ansvar!

Unknown2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s