Bra om någon vill driva resebutiken vidare i Eskilstuna

Som de flesta vet så har SJ beslutat att avveckla ett antal resebutiker i Sverige. Tyvärr så är Eskilstuna en av orterna. Det är tråkigt att SJ valt att lägga ner Eskilstunas resebutik men det är bolagets beslut och nu är det ett beslut som vi tyvärr får leva med.

Nu borde flera entreprenörer/näringsidkare se möjligheten i att bedriva en liknade verksamhet i dessa lokaler och även utveckla konceptet. Efterfrågan verkar ju finnas om man läser alla insändare och inlägg på sociala medierna.

Anser att detta bör gå att utveckla och hitta ett koncept som kan bli bärande för en entreprenör/näringsidkare och en utveckling av centralstationen tillsammans med de övriga aktörer på plats. Skulle vara förvånad om inte några redan har hört av sig eller funderar på saken. Däremot anser jag inte att tex kommun ska driva denna typ av verksamhet om nu det finns några sådana tankar. Tvivlar dock på att sådana skulle finnas. Däremot kan det finnas verksamheter från tex EMAB som kan finnas på centralstationen vissa perioder om året.

sj resebutik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s