Fredag igen eller måndag hela veckan

Då har man landat hemma efter en bra dag och givande dag. Träffade NHR Södermanlands(Neuroförbundet) ordförande och vi hade ett mycket bra samtal om många viktiga frågor kring bla trafikplanering och arbete. Vi kunde konstatera att det fanns områden med utvecklingspotential för att göra Eskilstuna ännu bättre för alla.

Min morgon innebar en chock för min kropp! Hade mitt första PT pass för året och det kommer innebär grym träningsvärk under helgen men det var riktigt härligt att låta kroppen få jobba ordentligt. Snart får man på sig några av skjortorna utan att skjuta iväg knapparna. 😉

Imorgon kommer vi moderater i länet fastställa valsedel till landstingsvalet 2014. Ska bli kul att träffa partivännerna i länet och fastställa en bra valsedel som kommer ge landstinget en ny majoritet 14 september 2014.

Idag kunde vi läsa i Eskilstuna-Kuriren om tankar kring eventuell spårvagnstrafik i Eskilstuna och det lär väl stanna precis där vid tanken. Det kostar och jag anser att det finns andra utmaningar inom trafiken i Eskilstuna som har större prioritering. Som sagt detta är drömmar och visioner.

Nu är det endast 36 dagar kvar till premiären av F1 säsongen. Nya regler, nya motorer och andra nyheter kommer göra säsongen riktigt intressant. Kommer bli många bra race med både glädje och besvikelser men så länge Kimi Räikkönen slutar som världsmästare är jag glad. 🙂

raikkonenmp_450x300

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s