Dagens rådskonferens i Stockholm

Morgon startade med en skön promenad till centralstationen för att ta mig vidare till rådskonferens i Stockholm tillsammans med Annelie Nyström.
Väl på plats i andra kammaren inleder vår partisekreterare Kent Persson och han talade om arbetet inför valet 2014. Det är mindre än ett år till val. 🙂

Efter Kent fick vi lyssna på ett mycket intressant föredrag av slöseriombudsmannen Martin Borgs. Man vet inte om man ska skratta eller gråta när man hör honom berätta om exempel på hur man slösat med våra gemensamma pengar i olika kommuner/landsting och myndigheter.

20130916-122719.jpg

Efter en snabb lunch med sallad och jobb väntade Niklas Wykman, politisk sakkunnig på finansdepartementet. Niklas berör fler viktiga områden och betonar vikten av ordning och reda i välfärden. Bra diskussioner efter ett bra anförandet.

20130916-135045.jpg

Finansminister Anders Borg talade om ekonomisk politik för tillväxt och jobb. Jag är glad att vi har en regering som har ordning och reda på ekonomin. Vi har Europas starkaste offentliga finanser och kan genom det skapa åtgärder/satsningar för att öka tillväxten och pressa tillbaka arbetslösheten.

20130916-152551.jpg

Statsminister Fredrik Reinfeldt inledde att tala om valet i Norge och Höyres valframgångar. Sedan talade Fredrik om jobbskatteavdraget och frihandel. Ikväll kommer Fredrik Reinfeldt möta Stefan Löfven i en duell om jobb och välfärd. Det sker i Aktuellt kl.21.00 ikväll.

20130916-161029.jpg

En riktigt bra dag med bra diskussioner efter varje anförande. Nu tåget hem till Eskilstuna igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s