Eskilstuna och Funäsdalen

Återigen så har Eskilstuna hamnat i mediacentrum och det genom de aktuella skottlossningarna som har inträffat i staden. Inte första gången som skottlossning sker i Eskilstuna och lär väl inte vara de sista heller. Olika kriminella grupperingar gör upp om olika saker vilket ofta är droghandel. Jag är övertygad om att polisen snart har gripit de som har orsakat dessa idiotiska skjutningar. Sedan är frågan om de kan fällas till långa straff eftersom i dessa kretsar så är man inte så samtalsvillig med polisen, dock lär väl polisen har bra teknisk bevisning som jag hoppas kan fälla de skyldiga.

Jag skulle vilja se att polisen får möjlighet att arbeta med andra metoder för att komma åt dessa grupperingar. Har alltid ansett att svenska polisen ska kunna få möjlighet att provocera fram brott samt att kunna jobba mer med infiltrering. Det krävs även ett bättre vittnesskydd för att få personer som vill träda fram och berätta. Sedan när det gäller olaga innehav av skjutvapen skulle jag vilja se hårdare straff för denna typ av brott. Sedan måste vi alla stå upp för vårt samhälle och Eskilstuna samt våga vittna mot dessa personer och grupperingar. Tillsammans skapar vi ett tryggare samhälle och Eskilstuna.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Själv så befinner man sig långt ifrån Eskilstuna och i en helt annan miljö, nämligen den svenska fjällvärlden. Idag så har vi vandrat en kortare tur eftersom vi var lite sega efter gårdagens tur samt att myggen var helt galna i oss. 🙂 Kändes som den korta turen var helt ok idag. Lite bilder från dagens ser ni i bildspelet.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s