Endast två dagar kvar av veckan…

Veckorna springer iväg brukar man säga… Denna vecka har varit bra på många sätt, dock två dagar kvar. Hade nöjet att tillbringa några dagar i Funäsdalen med familjen och ladda batterierna eller blev de urladdade? Givetvis så hann man med lite jobb också, dock bestämde man farten mer själv! 

Många bra möten och samtal har skett under veckan. Träffade bl a Lärarförbundet tillsammans med kollegan Annelie Nyström och samtalade om Eskilstunas skolor. Det var mycket givande och bra samtal, där har vi en utmaning i Eskilstuna. Igår var Ulf Ståhl och jag på ett seminarie som var arrangerat av Regionförbundet Sörmland. Temat var Sörmland och den regionala konkurrensen.  Har haft många positiva samtal gällande vårt (Alliansen) agerande gällande köp och sälj av tomter/fastigheter som nyligen skett i Eskilstuna. Klart man ska ha en oberoende fackman för värdering av mark/fastighet vid denna typ av affärer. Inget konstigt med det! Debatt om bussförbindelserna via Barva har varit på ”tapeten” och den frågan lever i högsta grad.

Rekarneskolan hade i veckan politikerdebatt och vi moderater hade Rasmus Törnblom på plats. Han kammade hem hela debatten som man brukar säga…Bra jobbat! Se Eskilstuna-Kurirens webb-tv om debatten.

Sedan har Eskilstuna Marknadsföring AB fått ny VD.  Är övertygad om att Martin Roos är rätt person för att leda utvecklingen av bolaget samt marknadsföringen av Eskilstuna.

Denna dag har jag haft samtal med Energi & Miljö AB om nyckeltal och siffror. Lärorikt samtal, gav mer kunskaper till min ryggsäck. Imorgon väntar en heldag tillsammans med Alliansen och budget 2013. Träning står på agendan och det behövs verkligen eftersom skjortorna inte har krypt i tvätten!

Vi ses och hörs!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s