Snöröjningen i Eskilstuna är under all kritik

Det är bara att ta bilen och åka en sväng eller ta en promenad för att se och uppleva hur man har missköt sitt jobb när det gäller snöröjning i Eskilstuna. Hoppas kommun inte betalar ut några ersättningar till de sk snöröjare efter våra gator i Eskilstuna. Förstår inte varför det ska vara så svårt att få ner stålet till asfalten och göra ett bra jobb. Det är bara för tjänstemännen i kommun att åka ut och se bedrövelsen samt sedan dra av på fakturan för dåligt utfört arbete.

Var på en gata där det var plogat och tog en spade och grävde ner till asfalten. Det var hela 12 cm packad snö..kör de med borste eller! Att köra bil genom Eskilstuna centrum är som att åka på en åker, det studsar som attan.

Men det är kanske så här man vill ha det från de styrande i kommun! Detta är inte Eskilstuna kvalité.

2 reaktioner på ”Snöröjningen i Eskilstuna är under all kritik

  1. Tja. Det är säkert som du säger. Å andra sidan har det faktiskt kommit ganska mycket snö på kort tid. Kan ju vara en orsak att man kanske inte hinner med innan trafiken kommer igång. Sen kan man ju undra om vår lilla stad är särskilt drabbad. Av det jag sett på andra ställen så är inte läget i Eskilstuna särskilt allvarligt.

    • Tjena,

      Det har kommit mycket snö och att man kanske inte hinner med kan jag förstå i vissa fall. Men att inte ploga ordentligt och göra ett bra jobb gör mig förbannad. Under julen så var jag i fjällen och fick se hur de plogade där, enkelt de körde ner stålet till asfalten och alla gator och vägar var bra plogade. Sen anser jag att vi i Eskilstuna ska ha bra plogade gator och vägar, struntar fullkomligt i hur andra städer har det. Hoppas kommun granskar utförda jobb och betalar därefter. Har man beställt ett arbete så skall det vara utfört som man har velat, annars inga pengar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s